lördag 11 januari 2014

Gott nytt överlevnads-år!

Hej, alla. (Bägge två?) Hoppas helgerna varit bra, att du fick de överlevnadssaker du ville i julklapp och att du lyckades överleva bombardemanget kring nyår.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu (såhär över helgerna, med god mat och i goda vänners lag tenderar man att främst tänka på annat än just överlevnad) men jag tänkte avslöja två små höjdpunkter som kommer framöver här på bloggen. Något att bära med sig som själslig nödproviant i vidare expeditioner i cyberrymden:

I februari kommer jag att i egenskap av "prepper" gästa den oerhört välgjorda podcasten "swedish zomcast" (som egentligen handlar om zombier, zombieöverlevnad, zombiekatastrofer och liknande) och där säkert få svara på kluriga frågor om överlevnad och förberedelser.

Under våren kommer kompisen "Doominista" och jag att göra ett test av olika MRE (Meals Ready to Eat) - olika frystorkade fältportioner framförallt för militärt bruk. Just nu planeras de båda eventen med övriga berörda, men håll ögonen öppna här på bloggen så kommer det snart mer information.

Tills dess - semper paratus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar